top of page

Samenwerken

Of je nou een startend bedrijf bent of juist een groot bedrijf, social media is tegenwoordig onmisbaar om je naamsbekendheid van je brand te vergroten, je producten onder de aandacht te brengen en je sales  te vergroten. 

Sinds 2018 is Washplate Interior actief op verschillende social media kanalen. Met name op Instagram werk ik regelmatig samen met kleine en grote bedrijven met als doel het bereik, de naamsbekendheid of de sales te vergroten. 

Is it a match?

Voordat we een samenwerking aan gaan maken we kennis met elkaar om te kijken of we een goede match zijn qua visie, stijl en doel. Het is belangrijk dat we achter elkaars brand en stijl kunnen staan, zo halen we het beste uit de samenwerking. Is it a match? Dan bespreken we samen alle mogelijkheden aan de hand van het doel dat je wilt bereiken. Zo kan een post helpen om het aantal sales te laten groeien en tevens de naamsbekendheid van je brand te vergroten. Door middel van een post op Instagram waarin het product worden getoond in een bestaand interieur komt het product tot leven voor de kijker. Maar ook het schrijven van een blog, plaatsen van story's, winacties of productfoto's zijn mogelijkheden om jouw brand in de schijnwerpers te zetten.

Let's work together!

Wanneer we tot een agreement zijn gekomen over de content die ik voor jouw brand ga creëren en de vergoeding voor mijn diensten, leggen we de afspraken vast zodat helder is wat we van elkaar kunnen verwachten. Vervolgens ga ik aan de slag en zorg ik ervoor dat jouw product letterlijk en figuurlijk in the picture staat. Natuurlijk krijg je eerst de content te zien voordat ik deze plaats, tenzij anders afgesproken. Heel belangrijk is dat we beiden achter de content staan voordat we live gaan. 

The stats

Natuurlijk hoop ik dat onze samenwerking zijn vruchten heeft afgeworpen en de content een goed bereik heeft laten zien. Ik investeer veel tijd en aandacht in het maken van mooie, passende content en in het behouden van een goede engagement rate zodat het resultaat zo positief mogelijk is. Ter afsluiting van onze samenwerking is het mogelijk om de stats van de geplaatste content te ontvangen. En natuurlijk vind ik het erg leuk om te horen hoe je de samenwerking met Washplate Interior hebt ervaren! :) Wil je de samenwerking in de toekomst herhalen? Schroom niet om mij een bericht te sturen.

Kijk ook eens bij diensten en mijn portfolio voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en eerdere samenwerkingen. 

Washplate Interior, interieur en stylingadvies. Samenwerkingen interieur en lifestyle. content creation
Washplate Interior interieur en styling advies. Inspiratie
bottom of page