top of page
D2E2B2C4-AEF8-4CC7-9F54-FDC69868011E_edited.jpg

Welcome bij mijn pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs 

Gelukt!

Wat inspireert jou om je huis te gaan inrichten?

Er zijn veel manieren om jouw huis naar jouw eigen smaak in te richten, maar hoe ga je beginnen? Heb je een favoriete set kleuren voor behang, muren of vloer? Of ben je simpelweg klaar met je huidige inrichting en wil je gewoon erg een frisse nieuwe start?  Via Washplate-Interior kom je te weten welke stappen je kan doorlopen om jouw huis (weer) een nieuwe stijl te geven!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Welke stappen kan ik doorlopen?

DIY-projecten:
Hoe weet je waar je naar op zoek bent? Het is namelijk niet makkelijk om een smaak of stijl op te benoemen, laat staan goed te kunnen vinden. Washplate-Interior houd je op de hoogte van de leukste DIY- projecten. Want je eigen Do-It-Yourself voor thuis kunnen toepassen is natuurlijk helemaal te gek!
In deze creatieve DIY-projecten laat Washplate je zien hoe je gemakkelijk je eigen projecten kan toepassen in je huis en hoe je super easy dingen kan maken waardoor je interieur ineens een ander uiterlijk krijgt. Dit alles doet Washplate-Interior met time-warp video, zodat je het nog goed en makkelijk kan volgen ook! Kijk ook eens rustig op Pinterest of Facebook

Budgetten:
Ja, dat is best lastig. Want hoe weet je van te voren nu hoeveel budget je nodig hebt voor het inrichten van je huis. Als je een interieuradviseur in dienst neemt, dan ben je al gauw vele euro’s kwijt en ben je nog niet veel verder met de inrichting. Je kan materialen ook duurzaam inkopen, vind je het belangrijk om gerecycled materiaal te gebruiken? Of wil je juist graag dat jouw materialen lokaal ingekocht worden en misschien wel tientallen jaren mee moeten gaan.
En wat ga je aanpassen? Het inrichten van een appartement zal misschien minder kosten met zich mee brengen dan een vrijstaand huis met meerdere vertrekken.
Verschillende factoren bepalen natuurlijk jouw budget. En hoe je dit allemaal inzichtelijk kan maken of wat een gangbaar budget mag zijn, kan Washplate-Interior je alles over vertellen. Blijf goed op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief of voor de laatste trends en ontwikkelingen via Instagram.

Hoe blijf ik geïnformeerd?

Hey en ben je nieuwsgierig geworden hoe Washplate-Interior je verder kan helpen, maar vooral benieuwd naar hoe Washplate-Interior haar eigen huis ingericht heeft? Wees meer dan welkom om een kijkje in haar eigen domein te nemen en vind hier je inspiratie om zelf verder te komen in de inrichting van je eigen interieur. Gelukkig zijn er verschillende social media wegen die naar Rome en Washplate-Interior leiden, dus voor het gemak staan ze hier nog een keer voor je:


Blogpagina
Instagram 

Pinterest 

Facebook
 

En schrijf je natuurlijk  hieronder in op mijn nieuwsbrief;

Vind alle inspiratie op mijn

bottom of page