top of page

Portfolio

Sinds 2018 werkt Washplate Interior met diverse bedrijven samen op  social media in de vorm van productfotografie en promotie. Om een beeld te geven van de stijl van Washplate Interior vind je in mijn portfolio een greep uit de samenwerkingen.

Een greep uit eerdere samenwerkingen

 Finnpaints, Landelijketegels.nl, Betoncire Nederland, Jysk, Sven Lars, Hippe Stoelen, De Machinekamer, Baden+, Damixa, LoooX Bathrooms, Philips Parketvloeren, Luxaflex, Veneta, De Woonkant, Woodupp, By Sidde, 't Stokertje Kachelparadijs, Basic Label, Anker Stuy, Postery, Photowall Sweden

17881957445006192.jpg
quotes.png

Referenties

"Wij hebben een langdurige samenwerking gehad met Floor. Ik heb de samenwerking met Floor als erg prettig en positief ervaren. Het contact verliep goed. Ook ben ik erg tevreden over de manier waarop Floor werkt. Ze maakt erg mooie en professionele foto’s waarbij onze producten goed tot zijn recht komen. De uiteindelijke resultaten van de posts op Instagram zijn zeker naar wens, met een hoog bereik en een hoge engagement-rate. Al met al is Floor een goede ambassadeur geweest voor ons merk!"

Laura ten Barge, Jysk Nederland

"Mijn samenwerking met Floor was super fijn met een groot effect! Floor denkt met je mee en maakt prachtige foto's met de leukste content, hierdoor ontstaat er veel bereik en interactie bij een post. Ik volg Floor via instagram en mijn vertrouwen in haar is groot, want wat doet ze het goed en leuk op dit platform! Ik gaf haar de volledige vrijheid en wat ben ik blij met de resultaten die zij mij gaf! Niet alleen de prachtige foto's, maar ook veel nieuwe volgers en klanten. Floor is een super fijn persoon om mee samen te werken, dus zeker een aanrader om jouw product in de schijnwerpers te zetten! Dankjewel Floor!"

Liz Meester, Artprintje

"Wij werken sinds kort samen met Floor en de samenwerking verloopt heel goed. Met haar prachtige content en interesse in Scandinavië past ze echt bij ons. Het contact verloopt soepel en Floor weet mee te denken met nieuwe projecten waarbij ze onze verf goed kan gebruiken. We zijn blij met Floor als Finnpaints ambassadeur!"

Danique Collins, namens FinnPaints

quotes.png
bottom of page